Uppdatering

Hej!
Jag vet att de har vart lite dålig uppdatering nu de sista dagerna så ska försöka gottgöra det nu. =)

Igår va jag med Sufia och julshoppa i Göteborg. (Hittade massa fina saker)
Men vi var även och kollade på Twilight. Som var grymt bra! Alla som inte sett den, se den! =) Robert Pattinson var grym i rollen som Edward och grymt snygg!!
Innan vi åkte hem från Göteborg hade vi tänkt gå å ta en köttbit någonstans men alla ställen vi hittade kostade de runt tre hundra på. Så vi bestämde oss för att gå och äta sushi istället, vilket visade sig vara ganska gott.

Idag har jag vart i skolan som vanligt. Först kolla vi på vårt lussetåg som var grymt bra. Efter det hade vi matte och under lektionen gick brandlarmet och brandbilar och en ambulans kom trots falskt alarm..
Nu ikväll ska jag ut och äta med Sufia och Annica sen blir de Idolkväll. Då ska vi spana efter Emma som är på besök i globen ikväll.

Ha en bra kväll!

Plugg, plugg och åter plugg!

Hej!

Jag fattar inte hur man kan vara tvungen att plugga så mycket som jag gör för att känna att man kan fixa ett enda prov å en enda uppsatts.

På tisdag ska jag ha prov i historian och på onsdag ska jag skriva en uppsats i samma ämne. Men när jag skriver uppsatsen får jag inte ha något papper om det jag ska skriva om utan är tvungen att kunna hela uppsatsen i huvudet.
Så idag har jag helt enkelt pluggat inför detta, började kl 8 då jag gick upp sen har jag suttit hela dagen.

Är så besviken på mig själv eftersom jag hade tänkt åka och träffa några kompisar nu ikväll men sa nej i sista sekunden bara för att ja va tvungen att plugga klart. Hade ju sett fram emot detta ikväll. =(

Fan! Hatar skolan och allt plugg! =(

Dax att börja blogga!

Hej Bloggen! (eller vad brukar man säga?).

Detta är mitt första inlägg på min nystartade blogg som jag var tvungen att skaffa för att min lilla gumma böna å bad ;) :P  
så ska försöka hålla denna sak uppdaterad.
Ska även nämnas att min lilla sötsak Sandra har gjort designen till denna blogg. Tack! =)

Idag har jag i princip inte gjort något alls.
Efter skolan hade jag tänkt plugga på historian (jag vet det är fredag) men det blev bara att jag slappade framför TV:n och datorn istället. Så jag får ta plugget imorgon.

Nu ska jag krypa till sängs, så god natt! =)

RSS 2.0