The outfit


Jeans - Crocker
Linne - Gina tricot
Kofta - Gina tricot


My food



Detta blev min middag idag. Onyttigt men gott. =)

090225

Hallo!
Allt bra med er? Här funkar det fint. Idag har jag vart i skolan till två sen åkte jag hem för att plugga på körteorin och engelska redovisningen jag har på fredag. Dock har jag fortfarande en hel del att läsa i teori boken - den är ju sååå tjock!

Imorgon åker min lilla Sandra till Paris. Vill också med! Men hoppas att hon får en skit bra resa i alla fall. =)



Fettisdagen

Kom på att jag glömde visa er en bild på min goda semla som jag fick idag. ;)
Jag älskar semlor och det ska helst vara mycket mandelmassa i dem.
Det borde vara fettistisdagen i varje fall en gång i månaden.
Har ni fått någon semla idag?

 

MUMS!

090224

Hallo!
Idag har jag haft fullt upp. Först hade jag en lång skoldag med ett svenska prov som gick ganska bra. Slutade klockan fyra och då kom pappa och hämtade mig och körde mig direkt till min anställningsintervju. Intervjun gick bra och ska ha ett prov arbetspass nu på tisdag. Vi är fem personer som ska pröva på att arbeta där men det är bara en tjänst ledig så vi får se hur det går. Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att få tjänsten.
Efter intervjun bar det av hemåt där alla mina läxor och en semla väntade. Hann dock med att kolla på en film också - Wild Child, som var jätte bra.

Jag ska strax lägga mig och sova, så natti på er alla!
Puss och kram!!

Underhållning!

Jag blev utmanad av min lilla Linda.
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!

1. Vad heter du: Sanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Star
3. Flicknamn: Sophie
4. Pojknamn: Samuel
5. Yrke: Skådespelare
6. Färg:
Solgul
7. Klädesplagg:
Scarf
8. Mat: Stek
9. Sak i badrummet: Saltbad
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sjuk
12. Något man skriker: SEGIS!
13. Film: Step Up
14. Något man dricker: Sockerdricka
15. Artist: Spears, britney
16. Djur: Snöleopard
17. Gatunamn: Skolgatan
18. Bil: Saab
19. Sång: Sometimes
20. Aktivitet: Segling

Hehe detta gick ju ganska bra.. =) Jag utmanar er alla!
Nu tillbaks till pluggandet.

090223

Hej kära läsare!
Idag hade jag en otroligt krävande körlektion som start på dagen, började klockan 07.30. Sedan har jag mesta dels pluggat på svenskan som jag har prov på imorgon.

Men har även fått reda på att jag ska på anställnings intevju imorgon. Hoppas jag får jobbet!! =) Fast det är antagligen många som har sökt det så får inte ta ut något i förskott.

Vad har ni gjort för kul idag?


Min middag: Sallad by me! =)



Gullungen

Tänkte bara visa er några extremt fina bilder på Erica, hon jag har vart hos nu i helgen.

 


Mums!!

Idag fick jag tacos till middag. Min favorit mat! Mums!!!



Outfit!

Igår såg jag ut så här. =)



 

Svarta jeans - Cheap monday
Svart linne - JC
Blå tee - Gina tricot
Bälte - MQ
Armband - HM
Halsband - Gina tricot
Diadem - Ullared


Hemma!

Hej! Nu har jag kommit hem efter en toppen helg vid kusten. Det var verkligen roligt att träffa Erica igen, vi har ju inte umgåtts så mycket sedan jag flyttade in i landet. Men nu ska vi börja träffas lite oftare, har redan bestämt att gå på bio om två helger. =)
Igår var det meningen att vi skulle åkt och bowlat med lite trevligt folk men blev inställt pga att tåget var inställt pga vädret. Men istället hade vi film kväll med lite folk så det blev kul ändå. =)

Idag åkte jag ifrån Erica halv tolv sen fick jag gå runt i Uddevalla i en och en halv timme och vänta på att tåget hem till Vara skulle gå. Under den tiden hittade jag ett jätte gulligt armband som fick följa med mig hem.

Snart är det dags för mig att plugga, har nämligen svenska prov på tisdag.


Mitt nya armband, köpt på Kicks för 40 kronor.



Dagens outfit

 
 

Detta är då dagens outfit plus mina väskor som jag har fått släpa runt på hela dagen..

Grå kjol - Gina tricot
Leggins - Gina tricot
Benvärmare - Ullared 
Tröja av body modell - Vero moda

Scarf - Indiska
Sportbag - Clique
Handväska - Ullared

Hemma igen?!

Efter en tre timmars resa är jag äntlgen i Hällevadsholm. Detta borde kännas som att jag har kommit hem, har ju bott här under hela min uppväxt men det känns faktiskt inte så.. Känns nästan som att jag är på ett helt främmande ställe. Men hur som helst är det väldigt kul att träffa Erica igen! =)

Skoldagen har gått väldigt segt idag började som vanligt 08.45 och slutade 14.50. På engelskan hade de första grupperna redovisning av sin litteratur person, själv har ja nästa fredag. På psykologin fick vi tillbaka våra uppsatser och jag blev inte riktigt nöjd med mitt betyg men får försöka få bättre nästa gång.
Hur har eran dag vart?

Några bilder som jag tog i skolan idag:

 
  
 

Paus

Nu är det paus i pluggandet, skönt! Har dock inte hunnit med det jag hade tänkt men får väll sitta uppe tills det är klart.. Just nu kollar jag lite på sveriges värst bilförare, alltid roligt att kolla på - de är ju såå kassa på att köra! Stackarna! Spanar även in lite olika bloggar. Har ni någon favorit blogg förutom min? =P Själv brukar jag läsa de största bloggarna så som kenzas och blondinbella.
Kom på nu att jag måste packa väskan jag ska ha med till bohuslän imorgon så får nog göra det nu.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! =)
Puss och kram

Dagens outfit



Svart långärmad tröja - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Jeans - Cheap monday
Scarf - Indiska


090219

Hej snyggingar!
Trots vädret, har snöat hela dagen så är jag glad. Ingen aning om varför men det är antagligen en bra dag. Har dock otroligt mycket läxor att göra idag. Detta är väll främst på grund av att jag inte kommer kunna plugga något i helgen då jag ska till Erica.
Idag hade jag bara en lektion så slutade klockan 10 men stannade kvar till 2 eftersom jag och en klasskompis, Sofia, håller på med ett arbete i engelskan som vi var tvungna att grejja lite med.
Men nu måste jag nog börja med engelskan och svenskan om jag ska hinna, för har även en uppsats att skriva i historian. Vi hörs senare! Puss

Favo mat


Bild

Jag är inne i en period just nu där jag hela tiden är sugen på tacos eller i alla fall varje gång jag börjar bli hungrig.
Det bästa med tacos är att man kan variera den dvs. ha olika grönsaker och frukter i. En kompis till mig älskar att ha banan i, vilket faktiskt var ganska gott när jag smakade. Men själv tycker jag bäst om att bara ha i de klassiska sakerna så som sallad, tomat, gurka och majs samt självklart köttfärsen då.
Vad gillar ni att ha i, någon som har någon speciell ingrediens?

Trött och illamående

Hej!
Både idag och igår har jag varit hemma från skolan på grund av att jag mått väldigt dåligt. Vet tyvärr inte varför jag mår så här och det verkar bara bli värre. Hoppas jag blir bättre till helgen i alla fall då jag antagligen ska åka till Uddevalla och hälsa på en gamal vän till mig. Men vi får se!
Vad har ni hittat på idag då?

Föresten har ni sett de har söta skorna som finns att köpa på HM för endast 129 kronor? Så underbara!


Dagens outfit



Tee från Gina tricot
Linne från Marvin 
Bälte från MQ
Jeans från Cheap Monday

090216

Heej Bloggen! Förlåt för att jag inte bloggade igår men fastnade vid plugget. Vet att det låter knäppt men har så otroligt mycket att göra just nu så det blev så. Gjorde ni något kul igår eller har gjort något idag kanske?
Det enda jag har gjort hitills idag är att vart i skolan och en liten stund på körskolan, där jag gjorde ett test på datan och klara det.
Snart ska jag sätta igång med pluggandet igen men förts hade jag tänkt slappa lite och även lägga upp en bild på dagens outfit.

Mitt godis för stunden. Mums!


Gårdagen!

I går kväll var jag hemma hos Linda som jag tidigare har berättat. =)
Här kommer lite bilder från det.


  
    
   

Alla hjärtans dag! <3

Glad alla hjärtans dag allihopa!
Idag mår jag lite bättre, jag är inte lika förkyld som jag har vart de tidigare dagarna.Vad ska ni hitta på denna kärleksfulla dag?
Jag har redan vart ute och shoppat mat med familjen som vi sedan lagade tillsammans. Mys!
Det blev kött och ris med champinjon sås och en god sallad.




Sen fick jag även en alla hjärtans dag present. Godis, Mums! =)



Day before valentine

Hello! Nu är jag hemma igen, jag har inte vart hemma så mycket den här veckan så det har blivit dåligt med inlägg men jag lovar att lägga in fler nästa vecka. Kan ju till och med börja nu i helgen.
I morgon är det alla hjärtans dag =) hur ska ni fira det?
Denna dag är till för att vara extra kärleksfulla mot sina nära och kära. Allså inte bara dem man är tillsammans med så har man inte pojkvän/flickvän så kan man tillexempel hitta på något med kompisarna eller familjen. Själv ska jag umgås med familjen eftersom det var längesen vi gjorde något tillsammans.
Jag och dady ska laga mat ihop lagom till att mamma kommer hem från jobbet. Vad vi hittar på för något får vi se i morgon, =)

I Lidköping idag köpte jag lite nya kläder igen.. Ja, jag vet! Jag köpper sjukt mycket just nu men det är så mycket snygga vårkläder som har kommit ut och sen är det mycket rea med på basplagg och liknande. Ni får se vad jag köpte i morgon eller rättare sagt det jag har med mig hem glömde lite hos Linda.

Lindas födelsedagsmiddag blev lyckad. Jag tycker att det var riktigt kul faktiskt trots att nästan alla låg och sov. ;) Nä riktigt så farligt var det inte!



Min outfit för kvällen.

Svart volang klänning : HM, 299 kr.
Jeansleggings med dragkedja på smalbenet : Gina tricot, 199kr.

090213

God morgon mina söta läsare!
Hur mår ni? Jag mår inte jätte bra, är fortfarande förkyld, har jätte ont i halsen och är snuvig.

Idag är det fredag den 13:de.. läskigt! Hoppas det inte händer mig eller er något.. Jag undrar vet som kom på att fredagen den 13:de skulle vara en otursdag..  

Idag ska jag i alla fall in till stan en sväng sen ska jag hem till Linda som ska ha födelsedagsmiddag. Så full fart idag, så kan nog inte räkna med att bli frisk imorgon heller..

Vad ska ni hitta på idag då?



Stopp!!!



Såg ni på Sveriges värsta bilförare idag?  Shit va de kör dåligt eller. =S Tänk om man skulle träffa på någon av dem ute i trafiken.. nää usch det skulle jag inte vilja göra. Hur svårt kan det till exempel vara att köra in och parkera i ett parkeringshus?
Sen vad de skyllde över allt på sina coachar. De är ju de som kör inte de som sitter brevid! =P


Nu ska jag lägga mig och sova, hörs i morgon!

Gårdagens shopping

Äntligen har jag fotat mina kläder som jag köpte igår! Här har ni dem. =)

 

 



Denna kjolen vet ni om ni har läst min blogg tidigare att jag har kollat på men att när jag provade den så passa den inte eller det var i alla fall vad jag tyckte då. Denna gången fick den komma med mig hem dock inte i blå som jag hade tänkt.


God morgon!

Hejsan! Gissa när jag gick upp i morse.. Klockan halv 7!!! Och det är lov! Men det va ju inte så konstigt ändå, jag hade en körlektion. Var väldigt trött, förkyld och det gick ganska dåligt med körningen men får inte deppa ihop för det för det går ju säkert bättre nästa gång. =)
Vad har ni sysslat med nu på morgonen då? 

Jag vet att jag skrev igår att jag skulle fota mina nya kläder och lägga in men har tyvärr inte hunnit det ännu men det kommer in i bloggen idag det lovar jag! =)
Nu ska jag kolla på en film, ha det så bra så länge.

Föresten "Kissie har blivit galen!"  så gå in och var med i hennes tävling du med ;)

.....

Hej igen!
Nu har jag kommit hem från Lidköping efter en toppen dag med
Linda. Det är galet vad mycket snygga rea saker det finns nu.. Både jag och Linda köpte för 250 kr. Jag fick tre linnen, en stickad kofta, en kjol och ett par jeans - galet mycket saker för så lite pengar. Jag lägger in bilder på kläderna senare.
Vi var även och åt på Henrys. Deras sallader är så underbart goda så det fick bli en räksallad för min del medans Linda tog en kycklingsallad.

 

Leverans..



Hennes & Mauritz


 
 9 cm höga skor med kilklack och snöring - 129 kr

  
Vita tygbalerinas med snöring - 99 kr

 
Turkosa armband - 29,5 kr

 
Hallon röd bikini - 19,5 kr/ del

 
Liten lila väska - 69,5 kr

 
Svart volang klänning - 299 kr




Sjukling

Shit allså! Jag har typ vaknat ett flertal gånger inatt på grund av att jag har haft ont i halsen och vart snuvig så har sovit riktigt dåligt. Idag ska jag möta upp Linda i Lidköping men funderar på att ställa in detta på grund av min förkylning.. Men får se det är ju ett tag kvar tills jag ska åka.

Igår när jag skulle visa de kläder jag fick hem från
HM började min blogg att krångla så bilderna kommer upp om en stund istället. Håll ut! ;)

shopping=)

Hej! Idag har det blivit snålt med inlägg här i bloggen, jag vet. Trots det har jag inte gjort så mycket idag. Tog en lång sovmorgon sen åkte jag med pappa för att hämta paketet med mina kläder från hm som hade kommit. =) Efter det blev det pluggande för hela slanten. Har en massa att göra i skolan sen kom även mina tider om teoriprov och uppkörning i dag så känner mig en aning stressad nu. Men det ska nog gå bra!

Vad har ni gjort för kul idag?


Brittan

Alla har väll någon gång i sitt liv älskat eller hatat Britney Spears. Detta har också gjort att man kan hennes låtar mer eller mindre.
Jag har haft perioder för både hatandet och älskandet. Men nu när jag har vart neutral ett bra tag och lyssnar på hennes låter kan man ju faktiskt inte annat än att älska dem. De är välkända texter som man lätt kan sjunga med i, trots att jag dock håller mig till att endast sjunga i duschen. Så vad spelar det för roll vilka rykten och hur mycket hon bantar det är ju ändå inte det vi egentligen ska bry oss om, det är ju musiken som är den viktigaste delen. Och den tror jag alla gillar om inte annat så i smyg.




Bellme

Ni har säkert redan upptäckt att Blondinbella har startat ett företag, bellme, där hon säljer ut kvalitetsvaror till ett billigare pris. En sorts vara per dag.
Dagens fynd är två olika tre pack med örhängen från Urban Couture för 159 kronor, ordinarie pris cirka 300 kronor.


  

Perfekta till våren och sommaren! Massa färger! =)


090209

God morgon!
Idag gick jag upp tidigt klockan 8.00 skulle hinna duscha innan vi ska åka till Lysekil. Idag blir det allså en familjeresa, ska bland annat hälsa på mormor och morfar om ni är intresserade. =)  Men det bästa med resan är att jag ska få köra hela vägen, måste ju träna ordentligt nu när jag snart har uppkörningen. Börjar faktiskt bli lite nervös för den och teori provet redan nu, men det ska nog gå bra.

Vad ska ni göra idag?

Kommer antagligen att vara hemma igen runt 8 eller 9 ikväll. Och då lovar jag att slänga in ett till inlägg. Ha det så bra idag! Kram på er! =) 


Klockor


Är det någon mer än mig som tycker det är sjukt snyggt med klockor? Jag tycker bara det är väldigt svårt att hitta såna som passar. Men här är några snygga av märket Paris Hilton. Finns och köpa på puss.se

 1595 kr

1595 kr

1295 kr

Break-Up



Har ni sett the break-up?

Den handlar om Brooke som gör slut med sin pojkvän, Gary, men båda två vägrar att flytta från den lägenheten som de delar tillsammans. Efter ett tag startar de ett ''krig'' för att få den andra att lämna lägenheten.
Jag har aldrig sett den tidigare men den går just nu på tv 3. Hittils är den bra =)


090208

God morgon!
Har ni sovit gott? Jag hade en jätte härlig dröm om sol och bad, sommar med andra ord.
Tänk det är inte så långt kvar tills man går ur gymnasiet eller är ju ett och ett halvt år för mig men det går ganska snabbt om man tänker efter. Fast ibland ångrar jag mig att jag bytade från teknik till samhäll - jag hade ju kunnat ta studenten i år. När jag har tagit studenten har jag tänkt att åka ut och resa, kanske gå någon bartender kurs eller något annat kul utomlands innan jag börjar plugga på allvar igen. Vad vill ni göra när ni har gått ur skolan?

Nu ska jag iväg och köpa köttfärs med pappa. Idag ska jag laga maten, det kommer bli en typ av kötfärssås som serveras med potatis. Svin gott!
Bloggar senare idag igen! =)

...

Hej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat.. jag hade tänkt lägga upp en outfit bild igår innan jag åkte till stadt, men hann tyvärr inte så den får komma upp idag istället. Idag har jag vart hemma och slappat hos Linda.. Ätit pizza, chips och dipp medans vi kollat på sex and the city säsong 1 och halva 2:an. Skit bra! Klockan 8 kollade vi på melodifestivalen men va ju inte en enda bra låt med denna gången. Eller vad tycker ni?


...

Nu är jag hemma från halkan eller riskutbildning 2 som läraren kallade det. Riskutbildning 1 är drog och alkohol utbildning som men kommer bli tvungen att göra om man tar körkortet efter 1 april i år. Jag ska försöka ta det tidigare men när vet jag inte än hon skulle boka min tid idag sa hon... Måste börja plugga på teorin nu..
Men nu jag börja göra mig iordning inför kvällen ska ju till stat idag. =) Kastar in ett inlägg på min party outfit för ikväll innan jag åker.

LOV!!!

Idag är det sista dagen i skolan innan sportlovet eller ja det är det för många i alla fall, de som har vecka 7.. Jag har ju tagit ledigt eftersom jag ska köra halkbanan idag. De nervösa har börjat lägga sig lite nu men så de ska bli mest skoj. Men man kan inte bli underkänd på halkan va? Någon som vet? Får hoppas att inte jag blir det i fall det ens går.=)
Ska ni göra något kul på lovet föresten? Skidor kanske?
Ikväll ska vi ut och fira Linda på stat, statshotellet i Lidköping.



...

Imorgon ska jag ha halkan. Ska bli kul men är samtidigt nervös, men hoppas det går över. Ska upp klockan 06.00 så får nog ta och lägga mig nu. Hörs imorgon!



*Nyårs bild*


Shopping

Tyvärr passade inte den kjolen som jag visade er förut idag mig. Men istället fick dessa saker fick hänga med mig hem efter min lilla runda på torp idag. =)



Tunika från Bik bok, 199 kr.



Två långa boxar linnen i somriga färger från Gina tricot, 99 kr/ styck.



Två små jätte söta väskor från hm, 129 kr /styck. (Finns även i marinblå)


Mys i Uddevalla

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem, blev lite senare än vad jag hade tänkt men nu är jag hemma i alla fall. Har haft en toppen dag.
Eftersom min buss till Uddevalla gick halv ett så hade jag en stund att täcka upp efter min lektion som slutade kl tio så jag gick och hörde om klippningstid. Det visade sig att de hade tid direkt så jag har klippt mig idag, toppade det.
I Uddevalla hittaded jag en del kläder samt några ur snygga väskor samt en liten present till Linda som fyllde 18 år igår.
Vid kl 4 mötte jag upp Erica och Pia och tog en varm choklad på Espresso house.



090205

God morgon! Har ni sovit gott? Själv känner jag mig riktigt utvilad.
Idag har jag bara en lektion i skolan, vilket är företagsekonomi B så jag slutar runt kl 10. Efter det ska jag gå och boka klippningstid, mitt hår är så otroligt slitet just nu. Och vid halv ett idag ska jag ta bussen till Uddevalla där jag ska träffa en gammal kompis och försöka hitta en kjol som jag hittade på
gina tricots hemsida.





Visst är den  söt. Den finns även i svart, röd och grå. Vet ni om den finns ute i butikerna än?
Jag tror jag kommer hem runt 20.00 ikväll så vi hörs då. Ha en bra dag! =)

top model

Förut idag såg jag att top model 1 från USA har börjat gå i repris. Idag var det ett avsnitt på morgonen och ett på kvällen så antagligen kommer denna säsong vara över snabbt. Vad tycker ni om top model föresten?
Jag tycker att top model i USA är lite överdrivet.. Jag tycker däremot att top model i australien, som också sänds nu, är mycket bättre. Där handlar det inte bara om att se bra ut på bilder och på catwalken utan de ska också vara vältränade inte bara ha tur mad kroppsformen och förbränningen.








Nu ska jag krypa till sängs och kanske läsa lite i min älskade bok.
Vi hörs imorgon, sov så sött allihopa!


Kvällsmat



Eftersom jag åt en tidig middag idag så fick det bli en lite matigare kvällsmat.
Tacopaj, mums!

HM

Jag hittade en jätte fin outfit på hm, passar jätte bra nu till våren. 



 





























Tröja: 98 kr
Kjol: 298 kr
Skor: 349 kr
Brosch: 40 kr

Sommar!

Fan vad jag längtar efter sommaren. Kan den inte komma snart?
På sommaren är man oftast så mycket gladare och piggare antagligen tack vare solen men det brukar även finnas sjukt mycket snygga kläder som i alla fall jag blir glad av att se/ ha på mig.

Var inne på style by stars och kollade lite, shit vad mycket snygga klänningar de hade och det var inte så värst dyrt heller en klänning ligger på ungefär 400 till 500 kronor.






Enrique

Hans låt hero är sjukt  bra och jag tycker inte riktigt den kan bli uttjatad heller, ni har säkert hört den innan men tåls att lyssna på en gång till =)


Grattis!!!

Idag fyller Linda 18 år! Grattis gumman!!! <3
På fredag ska vi och några till gå till statshotellet ''stat'' i Lidköping. Ska bli jätte kul!




090204

God morgon allihopa!
Idag är jag ledig från skolan har vart hos läkaren och det gick ganska bra. Innan jag åkte i morse så han jag kolla på Kenza som var med i vakna med the Voice. Hon verka ju jätte professionell trots att det var hennes första gång i TV. Om jag hade vart med där hade jag typ hamnat i chock eller något och inte kunnat prata. Men hon klara det bra!
Senare idag ska jag plugga lite, bland annat det jag missade idag i skolan.  Jag har lust att träna idag med men får se hur det blir med det för måste fixa skjuts i så fall.
Nu ska jag sätta mig och läsa lite.


Twilight



Har ni läst boken Twilight av Stephanie Meyer?

Jag är nästan helt besatt av den trots att jag har läst den en gång innan och sett filmen flera gånger.. 
Men på något sätt nu efter man har kollat på filmen blir boken mycket bättre, kanske beror på att nu vet man hur huvudpersonerna ser ut eller rättare sagt hur Edward ser ut.. as snygg!!

090203

Hej Bloggen! Idag har jag vart jätte trött hela dagen men klara ändå av att göra ett prov i naturkunskap A. Efter skolan åkte jag med Linda hem, vi pluggade lite körteori tillsammans.

Föresten har ni sett alla skärp/ bälten som har kommit nu? Konstigt att man aldrig har tänkt på hur snyggt det är till ett par vanliga jeans.



Det är även snyggat att ha en oversize t-shirt och ha ett bälte knytet lite löst vid midjan.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i en bok

090202

Tänkte bara slänga upp ett litet inlägg i min paus från pluggandet, de va ju trots allt ett tag sedan jag skrev här nu igen..
Har skickat efter ett par skit läckra skor på hm:s utförsäljning för några dagar sedan. Finns ännu kvar i storlek 39.
Tänk dessa och ett par tighta jeans samt en snygg topp. Kommer bli grymt snyggt!




Hittade även dessa som skulle vart grymt snygga till sommaren, men problemet för mig är att de är 11,5 cm jag kan ju knappt gå i klackar...


RSS 2.0